newsletter

Najnowsze informacje na temat zdrowia, zdrowego odżywiania i oferty Bionica

Newsletter

Nowość! Makarony ekologiczne z grochu.

29.11.2016
Nowość! Makarony ekologiczne z grochu.

Z radością przedstawiamy nowy produkt z rodziny makaronów Fabijańscy. Do grona ekologicznych makaronów dołączył makaron grochowy w dwóch odsłonach: muszla Gnocci Sardi 250g Rustici oraz świderek Fusilli 250g. Jest to nowość na rynku makaronów ekologicznych, a jego zalety to między innymi:

- wysoka zawartość białka,

- wysoka zawartość błonnika,

- krótki czas gotowania – kilka minut, zamiast długiego namaczania i długiego gotowania grochu,

- łatwe trawienie w przeciwieństwie do potraw przygotowywanych bezpośrednio z grochu trawienie przebiega bez skutków ubocznych,

- wytwarzany jest jak inne makarony Fabijańscy, czyli przy użyciu matryc bez teflonu, na wodzie źródlanej,

- produkowany w sposób delikatny, dzięki czemu zachowuje wspaniały, subtelny smak,

- niska cena jak na makaron o takich cechach i właściwościach.

Polecamy i zapraszamy do wypróbowania: makaron grochowy muszla, makaron grochowy świderek.

Galeria: